Πράσινη σαλάτα με φράουλες και ροκφόρ

Υλικά:

1 καναδέζικο μαρουλάκι καθαρισμένο, πλυμένο και χοντροκομμένο, 1 τούφα σπανάκι καθαρισμένη και χοντροκομμένη, 1 ματσάκι σέσκουλα φρέσκα καθαρισμένα και χοντροκομμένα, 1 φλυτζάνι ψιλοκομμένα μαϊντανό και σχινόπρασο, 2 φλυτζάνια φράουλες κομμένες στα 4, 200 γρμ. περίπου τυρί ροκφόρ κομμένο σε μικρούς κύβους, 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους, 1/3 του φλυτζανιού βαλσάμικο, 1/3 του φλυτζανιού ελαιόλαδο, 1/2 του φλυτζανιού χοντροκοπανισμένα καρύδια.

Παρασκευή:

Σε μπολάκι χτυπήστε το βαλσάμικο με το λάδι.
Σε ευρύχωρη σαλατιέρα ανακατέψτε όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας με προσοχή να μην λιώσετε τις φράουλες.
Ραντίστε τη σαλάτα με τη σάλτσα που φτιάξατε με το λάδι και το βαλσάμικο και σερβίρετε.

Leave a comment